Help mee

De zeehonden die door Stichting Zeehondenopvang Eemsdelta worden opgevangen krijgen een intensieve verzorging. Ze hebben voeding en medicatie nodig, maar ook een bad om in te zwemmen en soms een warmtelamp om hun temperatuur te reguleren. De verzorging van een zeehond kost veel geld; alleen dankzij donaties en giften kan de stichting deze zorg adequaat uitvoeren.

1619398_895104053874300_997962003439024658_n

Wanneer u een zeehond adopteert, betaalt u voor de verzorging van één zeehond. Alle zeehonden die worden opgevangen, krijgen een naam. Als adoptant mag u uw “eigen” zeehond een naam geven. De zeehond blijft wel in de opvang in Termunterzijl en wordt door de verzorgers verzorgd. Uiteraard bent u als adoptant altijd welkom om te komen kijken naar uw zeehond.

Ook krijgt u een adoptiecertificaat en een foto van de zeehond en mag u uw eigen zeehond t.z.t. weer vrijlaten. Het vrijlaten vindt plaats als de zeehond weer voldoende gewicht heeft, gezond is, zelf eet en vrij is van medicatie. Het moment van vrijlaten wordt altijd bepaald in overleg met de dierenartsen en de verzorgers.

Wilt u een zeehond adopteren? Neem dan contact op via info@zeehondenopvangeemsdelta.nl